Mirror’s Edge Catalyst’ten Yeni Fragman

Mirrors Edge Catalyst

Mayıs ayında çıkacak olan Mirror’s Edge Catalyst’ten yeni bir fragman yayınlandı. Ayrıca oyunun kapalı beta süreci hakkında ilk bilgiler de açıklandı.

Son yıllarda çıkan en keyifli, en özgün oyunlardan biri olan Mirror’s Edge, çok yakında yeniden karşımıza çıkacak. Bu yılın en merak edilen oyunlarından biri olan Mirror’s Edge Catalyst’in çıkışına az bir süre kaldı. DICE stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, yaklaşık üç ay sonra raflardaki yerini alacak. Oyunun çıkışı için sabırsızlıkla bekleyen kullanıcıları unutmayan DICE, oyundan yeni bir fragman yayınladı.

Mirrors-Edge-Catalyst-Officially-Announced-600x328

Tamamen oyun motoru kullanılarak hazırlanan bu yeni fragman, oyunun başkarakteri Faith Connors’ın hikayesi hakkında detaylar içeriyor. Fragmanda Faith’in henüz sıradan bir kurye olduğu geçmişinden parçalar yer alıyor. Bu fragmanın yanı sıra oyunun beta süreci hakkında da önemli açıklamalar geldi. DICE, kapalı beta sürecinin çok yakında başlayacağını duyurdu. Beta sürecine katılarak oyunun erkenden oynamak isteyen oyunseverlerin Mirror’s Edge’in resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapması gerekiyor. 24 Mayıs’ta çıkacak Mirror’s Edge Catalyst’in yeni fragmanının buradan izleyebilirsiniz.

[wpdevart_youtube]vOe3ik_RViE[/wpdevart_youtube]

Assassin’s Creed Identity Çıkış Tarihi Belli Oldu