Mirror’s Edge Catalyst Çıkış Tarihi Ertelendi

Mirrors Edge Catalyst

Bu yıl sonuna kadar çıkması beklenen Mirror’s Edge Catalyst’in çıkış tarihi ertelendi. Oyunun 2016 yılındaki resmi çıkış tarihi duyuruldu.

2008 yılında çıkan Mirror’s Edge o sıralar pek popüler olmasa da zamanla sağlam bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Durum böyle olunca Electronic Arts da oyunseverlerin geç de olsa oyuna gösterdiği bu ilgiye karşı kayıtsız kalmadı.

Mirror's_Edge_Catalyst

Seriyi devam ettirme kararı alan Electronic Arts, Mirror’s Edge’in merakla beklenen devam oyununu E3 2013’te duyurmuştu. Mirror’s Edge Catalyst adını taşıyan bu yeni oyunun bu yıl sonuna kadar çıkacağı açıklanmıştı. Ancak Electronic Arts bu sözünü tutamayacak gibi görünüyor.

Mirror’s Edge Catalyst‘in bu yıl sonuna yetiştirilemeyeceğini açıklayan Electronic Arts, oyunun 2016’ya ertelendiğini duyurdu. Oyun için resmi bir çıkış tarihi de açıklandı. EA cephesinden gelen açıklamaya göre yeni Mirror’s Edge oyunu 24 Mayıs 2016’da satışa sunulacak. Oyunun çıkış tarihindeki bu ertelemenin oyun üzerinde çeşitli geliştirmeler yapmak için kullanılacağı söyleniyor.

PlayStation 4 kullanıcılarına kötü haber