Microsoft XIM Uygulamasını ABD Dışına Taşıdı

Microsoft Xim Uygulamasını Kullanıcılara Sundu

Microsoft’un geçtiğimiz günlerde ABD’de yayınladığı yeni fotoğraf paylaşma uygulaması XIM, şimdi de tüm dünyadaki Windows Phone kullanıcılarına sunuldu.

Kullanıcıların arkadaşlarıyla fotoğraf paylaşmasını daha kolay hale getiren yeni uygulaması XIM‘i geçtiğimiz günlerde kullanıcılara sunan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yeni uygulamasını sonunda ABD dışına da taşıdı. Firmanın yenilikçi yazılım ve donanımlarının geliştirilmesinden sorumlu olan Microsoft Research tarafından geliştirilen XIM’in güncellenmiş yeni versiyonu tüm dünyadaki Windows Phone kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Microsoft_XIM

XIM‘i dünya genelinde yayınlamadan önce olası eksiklikleri gidermek için uygulamanın ilk versiyonunu ABD’deki Android, iOS ve Windows Phone kullanıcılarına sunan Microsoft, diğer ülkelerdeki kullanıcılar için yayınlanan güncel versiyonu şimdilik sadece Windows Phone işletim sistemi için uygun hale getirdi. Windows Phone Store üzerinden ücretsiz olarak yayınlanan uygulamanın Windows Phone 8 ve üstü cihazlarda sorunsuz şekilde çalışması bekleniyor. ABD dışındaki Android ve iOS kullanıcılarının uygulamaya ne zaman kavuşacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Far Cry 4′ün Yapım Aşaması Tamamlandı