Windows 10, 10 Uygulamasını güncelledi

windows 10 uygulamaları

Microsoft’un İşletim Sistemi Windows 10’un, 10 Uygulaması güncellendi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Microsoft; Windows 10 işletim sistemleri için yeni uygulama güncelleştirmesine sundu. 10 adet Windows 10 uygulaması bugün itibariyle güncellendi.

Microsoft Photos, Groove Music, Phone Companion, Solitare Collection, Movies & TV uygulamaları güncellenen Uygulamalar arasında yer alıyor.

Güncelleştirmeler bugün itibariyle Kullanıcıların kullanımına sunuldu. Windows 10 Uygulamaları ile ilgili önemli iyileştirmeler içeren bu paket ilerleyen günlerde sık aralıklarla güncellenecek.

Mobil cihazlardaki Office uygulamaları da bugün itibariyle güncellenmiş Uygulamalar arasında yer alıyor. Güncellenen uygulamalar arasında: Word, Powerpoint, Excel yer alıyor.

windows 10 uygulamaları

Windows Uygulama Mağazasını ziyaret ederek siz de bu uygulamaları güncelleyebilirsiniz. One Note, Mail, Calendar da birkaç gün önce güncellenen uygulamalardı.

Bunlara ek olarak; Windows Maps, Microsoft Photos, Windows Camera ve Yahoo Mail de güncellendi. Yeni güncelleştirmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Windows 7’de Can Sıkan bir sorun ortaya çıktı –Dosya Konusu-