Microsoft Windows 10’daki Bazı Uygulamaları güncelledi!

windows 10 uygulama güncelleştirmesi

Microsoft, bugün itibariyle Windows 10’daki bazı Uygulamalarını güncelledi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Microsoft; Windows 10 İşletim Sistemleri için yeni Uygulama güncelleştirmesini sundu. 3 adet Windows 10 Uygulaması bugün itibariyle güncellendi.

Microsoft, E-Posta ve Takvim, Mağaza, Mesajlaşama + Skype Uygulamalarını güncelleştirdi. Güncelleştirmeler Bugün itibariyle Kullanıcıların kullanımına sunuldu.

Windows 10 Uygulamaları ile ilgili önemli iyileştirmeler içeren bu paket ilerleyen zamanlarda sık aralıklarla güncellenecek.

windows 10 uygulama güncelleştirmesi

Microsoft’un Uygulamalarını sık aralıklarla güncelleyeceği tahmin ediliyor. Buna paralel olarak da Windows 10’un yeni BUILD’inin de yolda olduğunu hatırlatalım.

Microsoft’un Uygulamalarının güncellenmesindeki en büyük sebebi ise yeni model Amiral Gemisi Modelleri telefonları: Lumia 950, Lumia 950 XL oluşturuyor.

Lumia 550’de yeni model bir telefon; ama Amiral Gemisi sınıfında yer almayan bir telefon. Yeni BUILD ve dengeli bir şekilde Uygulamaların çalışması, Microsoft için oldukça önemli bir hedef.

Gionee’den yeni bir Phablet geliyor: Gionee M5 Plus