Windows 10’dan Plethora güncelleştirmesi!

windows 10 plethora

Windows 10 Plethora güncelleştirmelerini, Kullanıcıların kullanımına sundu. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Microsoft; Windows 10 İşletim Sistemleri için yeni Uygulama güncelleştirmesini sundu. 6 adet Windows 10 uygulaması bugün itibariyle güncellendi.

Microsoft Photos, Xbox, Movies & TV, Office, Get Office, Windows Alarms Uygulamaları güncelleştirilen Uygulamalar arasında yer alıyor.

Güncelleştirmeler bugün itibariyle Kullanıcıların kullanımına sunuldu. Windows 10 Uygulamaları ile ilgili önemli iyileştirmeler içeren bu paket ilerleyen zamanlarda da sık aralıklarla güncellenecek.

windows 10 plethora

Mobil cihazlardaki Office uygulamaları da Bugün itibariyle güncellenmiş Uygulamalar arasında yer alıyor. Güncelleştirilen Uygulamalar arasında: Word, Powerpoint, Excel yer alıyor.

Windows Uygulama Mağazasını ziyaret ederek siz de bu uygulamaları güncelleştirebilirsiniz. Sway, Twitter, E-posta ve Uygulamalar da bunlara paralel olarak güncellendi. Yeni güncelleştirmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Not: Plethora, Tıpta Kan Toplanması anlamına geliyor. Windows’un Toplu Uygulama Güncelleştirmelerine verdiği isme Plethora deniyor.

Samsung Galaxy A9’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı