Microsoft Sağlık Uygulamalarını güncelledi!

microsoft sağlık uygulaması

Redmondlu teknoloji devi Sağlık Uygulamalarını güncelledi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Microsoft’un yayınladığı Sağlık Güncelleştirmeleri; Windows Phone, iOS ve Android ve Band 2’yi kapsıyor. 2. Kuşak Band de bu güncelleştirmeden yararlanan Cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Microsoft Health; Sağlık Uygulamalarını içinde barındıran bir Uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Şirket yeni Sağlık Uygulamalarının pek çok cihazla uyumlu olması elinden geleni yapmış.

Yani yenilenen Sağlık Uygulamaları pek çok Cihazla eş zamanlı bir şekilde çalışıyor. Bu arada Microsoft’un yeni model Akıllı Saati Band 2; 30 Ekim’de satışa sunulacak.

microsoft sağlık uygulaması

Microsoft Band 2’nin satış fiyatı 249 Dolar yaklaşık olarak TL olacak. Bu sadece cihazın ABD fiyatı diğer Ülkelerde bu fiyat değişiklik gösterebilir.

Yenilenmiş Microsoft Band; eğimli bir ekrana ve metal bir yapıya sahip. Yenilenmiş Akıllı Bileklik; şık bir görüntüye ve konforlu bir yapıya sahip.

Yeni eğimli ekran dikkat çekici. Yeni sensörler; yeni uygulamalara ve spor ve iz sürme gibi özelliklere de destek veriyor. Yenilenmiş sensörlerden bazıları ise şunlar: GPS, Kalp Atışını Ölçen sensör, Uyku sensörü, Kalori Ölçer, Bildirim Ekranı sensörü, barometre, derin Cortana entegrasyonu, Oksijen Ölçer gibi özelliklere sahip. Siz de Microsoft Sağlık Uygulaması kullanıyorsanız Uygulamanızı güncellemenizi unutmayınız.

Skype yenilendi!