Xbox One Güncellendi

Microsoft Updates Xbox Video for Windows Phone 8 1 Adds Few Improvements 473133 2

Redmondlu teknoloji devi Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox One.

Microsoft; bu hafta itibariyle Xbox One’ı güncelledi. Yeni güncelleştirmenin en büyük sürprizi ise Windows Mağazasını, konsolun işletim sistemine dâhil olması.

Xbox Video Uygulamaları, Windows Mağazası yeni güncelleştirme de en dikkat çekici özellikler arasında yer alıyor. Açık konuşmak gerekirse Microsoft; şu an vaktinin büyük çoğunluğunu Windows 10 ve Windows Phone 10’a ayırmış durumda.

Hal böyle olunca da Xbox One ile ilgili fazla bir çalışma gerçekleştiremiyor. Yakın bir zamanda Xbox One’ın Windows 8.1 işletim sistemi de 10’a güncellenecek ve böylelikle Microsoft; konsolu için planladığı her şeyi tek bir pakette sunmuş olacak.

Microsoft-Updates-Xbox-Video-for-Windows-Phone-8-1-Adds-Few-Improvements-473133-2

Windows 10 çıkana kadar Microsoft; tek tük güncelleştirmelerle konsolunu güncellemeye devam edecek. Güncelleştirme sistem performansı ve Xbox Video uygulamalarını kapsıyor.

Bilindiği üzere konsollar çok yeni ve eski konsollar halen satılmakta –Hatta yeni oyunları bile oynatıyor- durum böyle olunca da yeni konsolların yaygınlaşması zaman alacak buna bağlı olarak da eski nesile göre daha uzun ömürlü olacak.

2015’te 4G ve Yatırıma Odaklandı