Huawei Akıllı Saat Pazarına Yöneldi

Huawei Akıllı Saat Pazarına Yöneldi

Akıllı bilekliği Talkband ile giyilebilir cihazlar alanına giren Huawei, şimdi de Android Wear işletim sistemli yeni bir akıllı saat üzerinde çalışıyor.

İnternet devi Google‘ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sisteminin yayınlanmasının ardından daha da canlanan ve çeşitlenen akıllı saat pazarı, son yıllardaki hızlı yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Berlin’de düzenlenen IFA 2014‘e de akıllı saatler damga vururken ASUS ZenWatch, Samsung Gear S ve LG G Watch R gibi yeni akıllı saatler etkinlik kapsamında kullanıcılarla buluştu.

Huawei TalkBand B1

Birçok yeni akıllı saate ev sahipliği yapan IFA 2014 kapsamında sahne alan Çinli telefon üreticisi Huawei, etkinlik kapsamında basın toplantısını yeni phableti Ascent Mate7’ye ayırmış olsa da akıllı saat alanını da hepten unutmuş değil. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü akıllı bilekliği Talkband’le giyilebilir cihazlar alanına gireş yapan Huawei, şimdi de akıllı saat pazarına girmeye hazırlanıyor. Huawei akıllı saat hakkında açıklamalarda bulunan Huawei yöneticisi Richard Yu, Android Wear işletim sistemini kullanan yeni akıllı saatlerinin yapım aşamasında olduğunu duyurdu.

Windows 9 Yeni Windows 7 Olabilir