Microsoft Teams yeni özelliğini duyurdu

Microsoft Teams yeni özelliğini duyurdu

Artık dijitalleşen dünyamızda her görüşme online olarak yapılıyor. Bu kapsamda Zoom gibi platformlar da bünyelerine yeni özellikler ekleyerek ön plana çıkmaya çalışıyor. Microsoft Teams de yeni özelliğini duyurdu. İşte tüm detaylar.

İşitme sorunlarınız varsa bir Microsoft Teams toplantısına katılmak artık çok daha kolay. Microsoft, sağır veya işitme güçlüğü çeken kişiler için birbirlerine öncelik vermelerini sağlayan bir işaret dili görünümü sundu. Bu video eklentileri, işaret dilinin görülebilmesi için yeterince büyük boyutlarda, tutarlı konumlarda oluşturulacak. Bir toplantı boyunca işaret dili videosu da orada bulunacak ve slaytlar veya ekran paylaşımları göründüğünde bile video büyük kalacak.

Microsoft Teams yeni özelliğini duyurdu

Microsoft, görünümün yeni erişilebilirlik ayarları bölmesi sayesinde tercihleri ​​”yapışkan” hale getirdiğini söylüyor. Bir Teams araması her başladığında tercümanları sabitleme veya altyazıları etkinleştirme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Seçenekleri değiştirmek yerine doğrudan bir toplantıya atlayabileceksiniz.

İşaret dili görünümü ve erişilebilirlik bölmesi, şu anda yalnızca kullanıcı bazında sunulan bir Genel Önizleme aracılığıyla kullanılabilir durumda. Microsoft, “önümüzdeki haftalarda” tüm ticari ve devlet müşterilerine sunulacaklarını söylüyor. Herkesin bu işlevi kullanabilmesi biraz zaman alabilir. Yine de, bu özellik, sınırlı işitmeye sahip herkes için toplantıları büyük ölçüde basitleştirmeyi vaat ediyor ve Zoom gibi alternatifler bir benzerini sunana kadar görüşmeler için Teams daha uygun olabilir diyebiliriz.

iQOO Neo 7 SE ve Neo 7s hakkında yeni detaylar sızdırıldı