Microsoft, Bing AI’yi herkese açtı!

Microsoft, Bing AI'yi herkese açtı!

Bing AI artık herkese açık. Microsoft, yenilenmiş arama motorunu piyasaya sürdükten üç ay sonra açık önizlemeye başladığını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Chatbot’u kullanmak için yine de Edge tarayıcısında Bing’de oturum açmanız gerekecek, ancak en azından artık bir bekleme listesiyle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Microsoft, Bing’in (OpenAI’nin GPT-4’ü tarafından desteklenen) bu yeni aşamasını kutlamak için birkaç yeni özellik de sunuyor. Birincisi, çizelgeler, grafikler ve zengin biçimlendirme sunulacak, böylece artık yapabileceğiniz şeyler sadece metinler ile sınırlı kalmayacak. Yapay zeka tarafından oluşturulan resimler oluşturmak için DALL-E’den yararlanan Bing Image Creator, artık Bing’in standart aramasının sunduğu 100’den fazla dili de destekliyor.

Microsoft, Bing AI'yi herkese açtı!

Microsoft ayrıca, belirli içeriği aramak için resim yüklemenize izin verecek çok modlu destek üzerinde çalıştığını söylüyor. Örneğin, Bing’den evinizdeki bir kitaplıkla eşleşen mobilyaları aramasını isteyebilirsiniz.

Özel kullanıcılar, konuşma geçmişlerinin eklenmesini büyük olasılıkla takdir edeceklerdir. Daha önce, Bing AI ile yaptığınız sohbetler kayboluyordu. Artık eski tartışmalara istediğiniz zaman devam edebileceksiniz. Microsoft ayrıca kullanıcı deneyimini biraz optimize etmeye çalışıyor. Çok daha fazla özelliğin yakında eklenmesi bekleniyor, şirket bu kapsamda durmadan çalışıyor denebilir. ChatGPT’nin gelmesi ile ciddi anlamda her şey değişti ve değişmeye de devam edecek. Her platform kendi bünyesine bir chat box eklemeye başladı.

HUAWEI WATCH Ultimate :  Türkiye’de en hızlı yükselen amiral gemisi akıllı saat oldu