Microsoft Office için basitleştirilmiş güncelleme sunuldu

Microsoft Office için basitleştirilmiş güncelleme sunuldu

Microsoft, üretkenlik araçlarına önemli bir değişiklik yaptı. Şirket, Office’in Windows uygulamaları için vaat edilen bir görsel güncelleme yayınladı. Böylece kullanıcılara tüm uygulamalarda daha basit ve daha şık görünümlü arayüzler sağlandı. İşte detaylar.

Microsoft yeni güncelleme ile tahmin edebileceğiniz gibi Windows 11’in stilini tamamlamayı amaçlıyor, ancak kullandığınız Windows sürümünden bağımsız olarak bazı işlevsel iyileştirmeler de vaat ediyor. Arayüz, uygulamalardan bağımsız olarak daha “doğal ve tutarlı” bir deneyim sağlayacak. Hızlı Erişim Araç Çubuğu artık varsayılan olarak gizli olacak. Yine de dilerseniz geri getirebileceksiniz. Office ayrıca varsayılan olarak Windows temanızla eşleşecek, bu nedenle Word veya Excel’i gece başlatmak göz sağlığınız açısından bir zarara sebep olmayacak. Dilerseniz yine de farklı bir tema belirleyebilirsiniz.

Microsoft Office için basitleştirilmiş güncelleme sunuldu

Windows 11 kullanıyorsanız güncelleme tavsiye ediliyor. Windows 10 kullanıyorsanız, belirli bir uygulamanın sağ üst köşesinde bir megafon simgesi gördüğünüzde güncellemenin mevcut olduğunu bileceksiniz. Bu güncelleme, deneyiminizi temelden değiştirmeyecek olsa da, Office’in kullanıcı deneyimini geliştirmek için elinden geleni yaptığını görmek güzel. Şirket Windows 11 ile bir çok değişiklik sundu. Bunlardan en önemlisi de temadaki minimal yaklaşım. Karanlık modun gelmesi de önemli bir değişiklikti. Ayrıca işletim sisteminin modern bir tasarıma sahip olması da öne çıkan yeniliklerden biri. Görünüşe göre Microsoft yeni işletim sistemine güncellemeler sunmaktan vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Katlanabilir cep telefonlarının kralı belli oldu: Piyasayı domine ediyor