Microsoft, Outlook’u Mac için ücretsiz hale getiriyor

Microsoft, Outlook'u Mac için ücretsiz hale getiriyor

Artık Mac’inizdeki yerleşik Mail uygulamasına başka bir önemli alternatifiniz var. Microsoft, Mac için Outlook’u kullanımı ücretsiz hale getirdi. İşte tüm detaylar.

E-posta istemcisini kullanmak için daha önce bir Microsoft 365 aboneliğine veya bir Office satın alma işlemine ihtiyacınız vardı. Artık Mac App Store’dan edinilebilir. Microsoft, şaşırtıcı bir şekilde bunu iOS için Outlook’un iyi bir tamamlayıcısı olarak sunuyor. Örneğin, Mac’inizde yazmayı bitirmediyseniz, bir e-posta taslağını iPhone’unuza verebilirsiniz. Yakında çıkacak olan Profiller özelliği, siz işe konsantre olduğunuzda bildirimleri sınırlandırmanıza yardımcı olmak için macOS’un Odaklanma modlarına bağlanacak. Tüm Outlook sürümlerinde olduğu gibi, Gmail, iCloud ve Yahoo dahil olmak üzere çeşitli üçüncü taraf hizmetlerinden e-posta hesapları kullanabilirsiniz

.Microsoft, Outlook'u Mac için ücretsiz hale getiriyor

Şirket, hareketin arkasındaki bazı sebeplerden çekinmiyor. Ekip, Mac için Outlook’u performans, güvenilirlik ve erişilebilirliği göz önünde bulundurarak “yeniden oluşturuyor”. Ücretsiz indirme, başka türlü asla denemeyecek olan kullanıcılar tarafından benimsenmesini teşvik edebilir. Elbette bu, e-posta yazılımları ile üretkenlik uygulamaları arasında sıkı bir entegrasyon isteyen müşteriler için Microsoft 365 ve Office’in benimsenmesini teşvik edebilir.

Ekleme hoş karşılanabilir. Mac için pek çok büyük e-posta istemcisi yok, Mozilla’nın Thunderbird’ü en dikkate değer olanı. Bazıları ya yalnızca ücretlidir ya da aboneliklerle özelliklerin kilidini açar. Outlook her zaman özellikleriyle eşleşmese bile, artık onu denemek için kolay bir yolunuz var.

Motorola Moto G Power 2023 için hem görsel, hem de teknik özellikleri sızdırıldı