Microsoft Edge en çok kullanılanlar listesine girdi

En popüler tarayıcılar

Henüz piyasaya çıkalı 3 ay olan Microsoft Edge çok önemli bir atağa kalktı bile. Microsoft şirketinin en değerli platformlarından bir tanesi olan bu tarayıcı önemli özelliklerle güncellenmişti.

İnternette kolay bir şekilde gezinmeyi sağlayan tarayıcılar son dönemlerde oldukça popüler ve Microsoft Edge bu popülerliğin en çok görünen yüzleri arasında yer alıyor. Şirketin bu tarayıcısını chromium tabanlı yapması en önemli hamlesi olarak biliniyor. Şimdi ise geldiğimiz bu noktada şirketin çabaları sonuç vermeye başladı gibi görünüyor.

Microsoft en çok kullanılan uygulamaları arasında yer alıyor

Hatırlayacağınız üzere Microsoft şirketinin tarayıcısı oldukça kötüydü. Birçok kişinin sürekli eleştirdiği bu sistem kısa bir süre içerisinde yenilendi. Böylece daha fazla kişi tarafından kullanma imkanı ortaya çıktı.

Microsoft Edge yeni

Hem tasarım açısından hem de donanım bakımından değiştirilen bu tarayıcı, artık en gözde platformlar arasında yer alıyor. Büyük marketlerin yaptığı araştırmalar sonucunda masaüstü cihazlarda en çok kullanılan tarayıcılar listesinde Edge’nin ikinci sırada olduğu ifade edildi. Böylece şirketin çabalarının haklı olduğu ortaya çıkmış oldu.

Microsoft Surface Duo bildirimleri ilginç bir şekilde gösterecek

İnternet tarayıcıları günümüzün en önemli sistemleri içerisinde yer alıyor. Özellikle de Google gibi bir devin karşısında tutunmak gerçekten de kolay değil. Bu nedenle Microsoft çok daha fazla güncelleme ve tasarım değişikliği yapmak zorunda. Microsoft’un internet tarayıcısı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.