Microsoft da Taşeron İşçi çalıştıracak

microsoft taşeron işçi

Yazılım Devi Microsoft, Taşeron İşçi Uygulamasına geçiyor.

Peki, bu Uygulama nasıl bir süreci içinde barındırıyor? Hemen anlatalım. Microsoft’ta çalışacak olan Taşeron İşçiler dışardan Şirkete destek verecek. Bu İşçiler, herhangi bir Firmanın Personelleri ya da İş Ortakları da olabilir.

Microsoft’taki Taşeron İşçiler, 18 ay boyunca çalışacak; çünkü Sözleşme böyle. Bu 18 ay biter bitmez, İşçiler 6 aylık bir araya çıkacak.

Yeni Uygulamaya Microsoft, 2016 yılının ilk ayı yani Ocak ayı ile beraber geçecek. Microsoft ve Taşeron İşçiler arasındaki anlaşmalar tamamen gizli kalacak.

Microsoft, İşçiler için gerekli tüm imkânları sağlayacak. Tüm bu bilgileri GeekWire sitesinden aldık. Konuyla ilgili tam net bilgileri 1 Ocak itibariyle öğreneceğimizi düşünüyoruz.

Bu anlaşma ile Microsoft’un yeni Projeleri için Geçici İşçi çalıştırabileceğini düşünebiliriz. Bir diğer merak edilen konu da şu olacak: İşçiler, Ana Merkezde mi yoksa Proje Kapmasında belirlenen bir yerde mi çalışacak?

Dediğimiz gibi konuyla ilgili net bir bilgiye sahip olmadığımız için kesin bir şey de diyemiyoruz. Yeni yılla beraber, yeni detayları öğrendikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Yeni Windows 10 Mobile’lı telefonların özellikleri sızdı!