Metro sörfü sosyal medya fenomenlerinin ölmesine neden oluyor

Sosyal medyada yeni dönem

Metro sörfü sosyal medya platformlarından çok fazla ilgi görüyor. Özellikle son dönemlerde birçok fenomen sırf bu paylaşımlar yüzünden hayatını kaybetti. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Ne yazık ki her geçen gün metro sörfü sosyal medya fenomenlerinin hayatını kaybetmesine neden oluyor. Bundan kısa bir süre önce başlayan akım bir türlü durdurulamıyor. Metro ya da herhangi bir trenin tepesine çıkıp yolculuk yapan kişiler hayati tehlike geçiriyor. Sonuç olarak ortaya korkunç bir akım çıkıyor.

New York’ta yaşayan 32 yaşındaki bir adam işte böyle bir kaza ile karşı karşıya kaldı. trenin tepesinde yolculuk yapan bu adam sosyal medyada canlı yayın açarak durumu paylaştı. Ancak hiç beklemediği bir anda trenden düştü. Normal şartlarda böyle bir durumda en fazla yaralanması gerekirdi. Ancak o hayatını kaybetti.

Metro sörfü sosyal medya için tehlike oluşturuyor

32 yaşındaki bu adam dengesini kaybedip raylara düşünce ilginç bir olay yaşandı. Kendisi hemen yan taraftaki raylara düşmüştü. Karşı taraftan gelen tren ona çarparak ölmesine neden oldu.

Metro sörfü sosyal medya

Williamsburg Köprüsü’nden geçerken dengesini kaybeden bu adam hiç beklemediği bir anda ölümle yüz yüze geldi. Raylara düşen 32 yaşındaki şahıs trenden kaçamadı. Sonuç olarak ağır bir şekilde hayatını kaybetti. Trenin altında kalan bu adam sabah 04:35 civarında burada çalışan memurlar tarafından fark edildi. Müdahale etmek isteseler bile bunun için çok geçti. Metro sörfü sosyal medya fenomenlerini öldürmeye devam ediyor.

En çok izlenen erotik siteleri açıklandı

Sosyal medya platformlarında bu tür akımlar çoğu zaman sadece ölüm ve felaket getiriyor. Türkiye’de metrobüs üzerinde benzer aktiviteler yapanlar var. Bazıları ölümle yüzyüze gelirken kimileri ise bu konuda şanslı olabiliyor. Peki siz bu tür akımlar hakkında ne düşünüyorsunuz?