En çok izlenen erotik siteleri açıklandı

Ünlü oyuncunun iCloud hesabı patlatıldı

Dünyada en çok izlenen erotik siteleri hangileri? Hiç merak ettiniz mi? Amerika merkezli bir araştırma şirketi en çok izlenen erotik sitelerini açıkladı. İşte tüm detaylar.

Dünya genelinde en çok izlenen erotik sitelerinin hangileri olduğunu hiç merak ettiniz mi? Malum arama motoruna erotik yazdığınız zaman karşınıza binlerce sonuç geliyor. Fakat bu sonuçların pek çoğu spamdan geçilmeyen tuzaklı siteler. Lakin bu işi profesyonel olarak yapan siteler de mevcut.

Bilindiği üzere ülkemizde erotik içeriklere sahip siteler yasaklı siteler arasında bulunuyor. Fakat ABD yani Amerika gibi ülkelerde bu durum tamamen yasal. Üstelik  sitelerinin ciddi bir geliri de var. Nitekim bu durum Avrupa ülkelerinde de pek farklı değil.

Geçtiğimiz günlerde Amerika’da porno sitelerinin trafik yoğunluğuna ilişkin bir araştırma yapıldı. Bu araştırmaya göre  sitelerinin ziyaretçi trafiği hafta sonlarında önemli bir ölçüde artıyor.

Normal şartlarda da zaten bu tarz sitelerin hafta sonu trafikleri hayli yüksekmiş. Fakat pandemi nedeniyle eve kapanma tedbirlerinin arttığı süreçte bu trafikler 2 hatta 3 katına çıkmış.

Bu araştırma ile birlikte en çok trafik alan siteleri de tespit edilmiş. Buna göre Pornhub zirvede yer alıyor. Onu RedTube takip ederken Xhamsters ise 3. sırada yer alıyor. Listenin geri kalanı ise bu ilk 3’ün çok gerisinde kalmış durumda.