Meta, Threads gönderilerini gözümüze sokmaya devam ediyor

Meta, Threads aramasında bazı konuları engelliyor

Meta, yeni platformu Threads ile oldukça hevesli olabilir, ancak şirket reklamları fazlasıyla gözümüze sokmaya başladı. İşte tüm detaylar.

Meta, Twitter rakibi platformuna katılımı artırmak amacıyla Threads için büyüme taktiklerini artırmaya başlıyor. Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, sosyal ağın, Threads gönderilerini kullanıcıların Facebook akışlarında sürekli göstereceğini söyledi. Buna benzer olarak eğer Instagram’da geziniyorsanız dahi sürekli olarak Threads reklamları görmeniz mümkün. Bu, diğer uygulamalarındaki özellikler de dahil olmak üzere yeni özellikleri tanıtmak için düzenli olarak Facebook akışını kullanan Meta için tanıdık bir hareket. Şirket, yıllardır Facebook akışındaki önerilere Instagram Reels’ları da eklemişti. Ancak bu sefer diğer reklamların aksine, Facebook’taki Threads reklamları isteğe bağlı değil.

Meta, Threads gönderilerini gözümüze sokmaya devam ediyor

Şirket, “İnsanların Threads’teki en son içerikleri doğrudan Facebook ve Instagram’da görmesini kolaylaştırmak için bir güncelleme başlattık” diye yazdı. “Ancak bunu geliştirmeye devam ederken her yerden gelecek olan geri bildirimleri dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

Meta, Ağustos ayında Instagram’da Threads gönderilerinin tanıtımını test etmeye başladı. Bazı kullanıcılar, Threads’i Facebook’tan çok daha farklı kullandıklarını ve Threads gönderilerinin Facebook arkadaşlarının önüne çıkmasını istemeyebileceklerini belirtiyor, ancak yine de bu içerikleri Meta’ya bağlı diğer platformlarda görmeye devam edeceğiz. Şirket Twitter’ın başarısızlığının ardından sunduğu platform ile öne çıkmaya başladı ancak bu başarı kısa sürdü denebilir.

Kendinden 23 yaş büyük bir kadınla evli olan Hollywood yıldızı çok mutlu