Meşhur film Oldboy dizi olacak!

Meşhur film Oldboy dizi olacak!

Güney Kore’nin en bilinen ve en tartışmalı filmlerinden Oldboy şimdi dizi olacak. İşte tüm detaylar.

Koreli film yapımcısı Park Chan-wook, 2003 yapımı intikam gerilim filmi Oldboy’un dizi versiyonunu geliştirmek için Lionsgate Televizyonu ile ortaklık yapıyor. Proje, genel olarak aynı adı taşıyan bir magnaya dayanan hikayenin İngilizce uyarlaması olacak. Park, “Lionsgate Televizyonu, Oldboy’u televizyon dünyasına getirmeye yönelik yaratıcı vizyonumuzu paylaşıyor” dedi. “Markası cesur, orijinal ve risk alan hikaye anlatımını temsil eden bir stüdyoyla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Meşhur film Oldboy dizi olacak!

Park, The Handmaiden ve Decision to Leave’i yönetmenin yanı sıra daha önce de bir diziye uyarlanan distopik gerilim filmi Snowpiercer’ın yapımcılığını üstlenmişti. Aynı zamanda HBO’nun Robert Downey Jr.’ın başrolde olduğu yeni mini dizisi The Sympathizer’ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

Lionsgate Televizyonu Başkan Yardımcısı ve Senaryo Geliştirme Başkanı Scott Herbst, şunları ekledi: “Park, neslimizin en ileri görüşlü hikaye anlatıcılarından biri ve biz de onun sinema şaheserini televizyon ekranına taşımak için onunla ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.” “Oldboy’un bu seri uyarlaması, filmi bir klasik haline getiren ham duygusal gücü, ikonik dövüş sahnelerini ve içgüdüsel stili öne çıkaracak.”

Park’ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği Oldboy, neden ve kim tarafından hapsedildiğini bilmeden 15 yıl hapiste tutulan ve serbest bırakıldıktan sonra onu esir alan kişiyi beş gün içinde bulması gereken bir adamın hikayesini anlatıyor.

Kripto uzmanları Bitcoin fiyatlarında tarihi bir değişim bekliyor