Meta giyim mağazası için düğmeye bastı

Meta Facebook

CEO Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada, Facebook’un sahibi Meta Platforms’un kullanıcıların avatarları için tasarımcı kıyafetleri satın alabilecekleri bir dijital giyim mağazası açacağını söyledi.

Meta giyim mağazası için düğmeye bastı. Zuckerberg, Instagram Live‘da konuşan Zuckerberg, mağaza lansmanına katılan ilk moda markalarının Balenciaga, Prada ve Thom Browne olacağını, ancak Meta‘nın mağazayı geliştiricilerin kıyafet oluşturup satabileceği açık bir pazar haline getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Bu haftanın başlarında, Meta, Alfabe birimi Google, Twitter ve Microsoft, güncellenmiş bir AB uygulama kuralları kapsamında dezenformasyona karşı daha sert bir tavır almayı kabul ettiler ve bunu yapmazlarsa ağır para cezaları ile karşılaşabilirler.

Meta şirket kaynaklarının kullanılmasıyla ilgili sorun yaşıyor!

Avrupa Komisyonu, reklam kuruluşları da dahil olmak üzere 30’dan fazla imza sahibinin dezenformasyonla ilgili güncellenmiş Uygulama Kurallarını taahhüt ettiğini söyledi.

Meta giyim mağazası için düğmeye bastı

Bir AB yöneticisi, geçen hafta bir Reuters haberini doğrulayarak, imzacıların deepfake, sahte hesaplar ve siyasi reklamlarla mücadele için daha fazlasını yapmayı kabul ettiğini, buna karşın uymamanın bir şirketin küresel cirosunun %6’sına kadar para cezasına yol açabileceğini belirtti.

Meta Facebook

TikTok ve Amazon’un canlı yayın yapan e-spor platformu Twitch‘i de içeren şirketlerin taahhütlerini yerine getirmek için altı ayları var ve 2023’ün başında bir ilerleme raporu sunmaları gerekecek.

Komisyon Başkan Yardımcısı Vera Jourova düzenlediği basın toplantısında, “Yeni kod, Avrupa’nın derslerini aldığının ve artık saf olmadığımızın bir kanıtıdır.”

Meta, bu yıl işe alımlarını sınırlayacak!

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali, COVID-19 salgını ve İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çekilmesinin AB’nin sahte haberlere yönelik baskısını hızlandırdığını söyledi.

AB endüstri şefi Thierry Breton, yaptırımların Avrupa’dan gelen şirketleri yasaklamayı da içerebileceğini söyledi.

Google Pixel 6A görselleri yayınlandı