How I Met Your Mother’ın Sonu Değiştiriliyor

hımyön

Uzun soluklu komedi dizisi How I Met Your Mother geçtiğimiz hafta yayın hayatına son noktayı koydu. 10 yıldır yayınlanan ve karakterleri ekolleşen dizinin sonu merakla bekleniyordu.

10 yıl içerisinde dizinin fanatikleri internette kendi final senaryolarını yazdılar ve teoriler oluşturdular. Geçtiğimiz hafta tüm teorilerin ve final beklentilerinin yalan olduğunu anladılar. Şimdiden tarihteki en hayal kırıklığı yaratan dizi finalleri arasına giren, How I Met Your Mother, bir haftadan beri blog’larda, sosyal medya da ve forumlarda taşa tutuluyor.

hımy

Tatmin olmayan dizi fanatikleri, 10 senelerini çöpe attıklarını söylüyorlar. Tüm öfkenin üzerine dizinin yapımcısı Carter Bays geri adım atmaya karar verdi. Bugün Twitter üzerinden açıklama yapan Bays, dizinin sonun değişeceğini söyledi. Alternatif sonu izlemek için How I Met Your Mother DVD setini almanız gerekiyor. Bays, iki son düşündüklerini ekiple birlikte seçtikleri sonunda izleyiciler tarafından beğenilmediğini belirtti. Diğer sonu daha çok sevecekler diyen Carter Bays, DVD’ler elde kalmasın diye son bir şansını deniyor da olabilir.

Waze ve Google Anlaşmasından Yeni Detaylar