Messi’ye 3 yılda 1 milyar euro teklif edildi

Lionel Messi

Barcelona’dan ayrılma kararı alan ünlü futbolcu Messi’ye 3 yılda 1 milyar euro teklif edildi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

İsmi Barcelona ile özdeşleşen L. Messi geçtiğimiz günlerde sözleşmesini yenilemeyi reddederek kulüpten ayrılacağını açıklamıştı. Messi’den gelen bu açıklama sonrası dünyanın önde gelen kulüpleri harekete geçti.

Daha sonradan Messi’nin PSG ile anlaştığı ve imzaların Eyfel Kulesi’nde atılacağı açıklanmıştı. PSG Messi için gün sayarken Katar kulübü Al Sadd’tan müthiş bir teklif geldi.

Katar’ın önde gelen kulüplerinden biri olan Al Sadd’ın Messi için 3 yıllığına tam 1 milyar euro teklifte bulunduğu iddia edildi. Evet yanlış okumadınız 1 milyar euro!

Messi’ye 3 yılda 1 milyar euro teklif edildi!

Bu teklif ile Messi’nin günlük maaşı neredeyse 1 milyon euro’ya denk düşüyor. Basit bir hesaplamayla Messi bu teklifi kabul ederse saniyede 10.5 euro kazanacak.

Zamanında aynı kulüp Bale için de aylık 1 milyon euro gibi bir teklifte bulunmuştu. Fakat Bale bu teklifi kabul etmedi.

Messi’nin de PSG’yi bırakıp sadece para için Al Sadd’a evet demesi pek de olası görünmüyor. Tabi ki atılacak olan bu imzaların Messi için önemli bir değeri de var. Belki de Messi son kontratına imza atacak. Çünkü yıldız futbolcu kontratı bittiğinde 35’ini de doldurmuş olacak.

Dolayısıyla futbolu bırakmadan önce son bir vurgun yapmak isterse Al Sadd’a tamam diyebilir. Fakat az önce de belirttiğimiz üzere bu çok da olası görünmüyor.

Ethereum madencilik gelirleri hızla düşüyor