Merakla beklenen Ölümlü Dünya için ilk fragman yayınlandı

ölümlü dünya

Ali Atay’ın merakla beklenen yeni filmi Ölümlü Dünya için ilk fragman geçtiğimiz gün yayınlandı. Son derece sağlam bir oyuncu kadrosu bulunan film, daha önce de belirtildiği üzere 26 Ocak’ta vizyona girecek.

Ölümlü Dünya, yılın komedisi olabilir

Film için yayınlanan posterde “Yılın Komedisi” olarak lanse edilen Ölümlü Dünya, bünyesinde bir çok yıldız oyuncuyu barındırıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım’ın kamera karşısına geçtiği filmin senaryosu ise Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel tarafından kaleme alındı.

8 Kişiden oluşan Mermer ailesinin, başından geçen olayları konu edinecek olan yapımda, Ali Atay 2. kez yönetmen koltuğunda karşımıza çıkacak. Film için geçtiğimiz gün yayınlanan ilk fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açık konuşmak gerekirse, filmin fragmanından çok komik olduğu vurgusuna varmak biraz zor. Keza film ortaya halli bir yapım görüntüsü çiziyor. Elbette filmin tamamını izlemeden ön yargılara dayalı olarak yorum yapmak çok yanlış olacaktır. Keza filmin kadrosunda, çok değerli oyuncular mevcut.

Filmin vizyona giriş tarihinin, okulların tatil dönemine denk geldiğini göz önünde bulundurursak, gişede başarılı bir iş çıkaracağını söyleyebiliriz. Zira o zamana kadar Arif v 216 filmi de gişesel anlamda doyuma ulaşmış olacaktır. Bu da Ölümlü Dünya filminin seyirci sayısını arttırmasında önemli bir etken olabilir.