Cinayet Süsü Netflix’te yerini aldı. Hemen izleyin!

Cinayet Süsü 2

Cinayet Süsü çok sayıda Netflix kullanıcısının heyecanla beklediği bir filmdi. Netflix resmi instagram hesabından bugün mutlu haberi verdi.

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin’den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıya. Seri cinayetler yaşanıyor. ve birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamıyor.

Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla ilgilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme katedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturuyor. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu’yu Emin’in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyunu nereye bağlanacak hep birlikte izleyip göreceğiz.

Sıfır otomobil fiyatları Mayıs ayında zamlandı!

Cinayet Süsü filminin başrollerini Uğur Yücel (Başkomiser Emin), Binnur Kaya (Komiser Asuman), Cengiz Bozkurt (Komiser Salih), Feyyaz Yiğit (Suç uzmanı Dizdar Koşu), Mert Denizmen (Komiser Yardımcısı Alaattin) ve Mehmet Özgür (Katil) üstleniyor. Senaryosu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Atay oturuyor.

Cinayet Süsü

Yerli yapımları daha çok görmek istiyoruz!

Netflix’in Cinayet Süsü ve benzeri Türk yapımı filmlere daha çok yer vermeye başlaması bizim adımıza sevindirici. Ancak daha çok yerli film görmek istiyoruz. Dizi olarak da yeni çalışmalar yer alıyor. Atiye, Hakan Muhafız, Rise of Empires: Ottoman son zamanlarda öne çıkan yapımlar. Son olarak da AŞK 101 isimli bir dizi Netflix’te yayınlanmaya başlandı. Bakalım başka hangi filmleri göreceğiz.