Merakla beklenen Boy Erased film için ilk fragman yayınlandı

boy erased

Çekimleri kısa bir süre önce sona eren Boy Erased için ilk fragman nihayet yayınlandı. Film kadrosunda Russell Crowe ve Nicole Kidman gibi usta oyuncuları barındırıyor.

Ünlü yazar Garrard Conley’in Boy Erased isimli romanından esinlenerek beyaz perdeye aktarılan film için ilk fragman nihayet yayınlandı.

Film 19 yaşında kendi benliğini bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Lucas Hedges’in hayat verdiği Jared isimli karakter, benliğini bulma çabası sonucunda ailesi ve arkadaşlarıyla yaşadığı çatışmalar, filmin ana hikayesi olarak karşımıza çıkıyor.

Boy Erased için ilk fragman yayınlandı

Usta yönetmen Joel Edgerton’un hem yazıp, hem de yönettiği Boy Erased’in başrollerinde ise Nicole Kidman ve Russel Crowe gibi yıldızlar da bulunuyor. Crowe filmde Jared’in babası ve aynı zamanda da bir papaz olarak karşımıza çıkıyor. Kidman ise Jared’in annesi rolünü üstlenmiş durumda.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona girecek olan filmin kadrosunda, Troye Sivan, Xavier Dolan, Joe Alwyn ve Cherry Jones gibi isimler de mevcut.

28 Eylül 2018’de vizyona girecek olan film için yayınlanan ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada şunu da dip not olarak belirtelim. Film içerisinde öyle ağır aksiyon sahneleri barındırmıyor. Boy Erased için bir gencin kendini bulma çabasının beyaz perdeye aktarılmış hali diyebiliriz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım.

Lost on Mars için ilk video yayınlandı