Gigabyte, AORUS güç kaynağı ile geliyor

AORUS

Gigabyte AOURS oyuncu markası ile RAM belleklerin ardından güç kaynakları konusunda da uzmanlığını konuşturmaya başlayacak. Gigabyte AORUS güç kaynağı serisi yakın zamanda müşterilerin beğenisine sunulacak.

Computex 2018 fuarı kapsamında RAM dünyasına adım atan Gigabyte, şimdi de güç kaynakları konusunda piyasa içerisinde kalıcı olmak istiyor. AORUS adını alacak güç kaynakları konusunda bilgiler gelmeye başladı.

Gigabyte AORUS güç kaynağı özellikleri ile ön plana çıkıyor

Gigabyte, güç kaynağı serisine oldukça önem veriyor. Firma sürekli büyümetke olan oyuncu pazarına üst seviye ürünler üreterek katkı sunmak istiyor.

Gigabyte’ın bu güç kaynağı serisi iki modelden oluşuyor. Yüzde 100 Japon kapasitörler tercih eden firma yüksek dayanıklılık yakalıyor. 10 yıl garanti ile gelen ürün serisi modüler tasarım sayesinde termal performans içinde destek veriyor.

Güç kaynaklarını MEIC adlı bir OEM üretici üretiyor. 20+4 pin bağlantısı 650mm uzunluğundan meydana geliyor. 4+4 pin kablolardan uzun versiyonu ise 800mm. PCIe kablolarının ucundaki kapasitör gürültüyü azaltan bir yapıdan meydana geliyor.

AORUS P850W modeli 850W değerinde ve 80 PLUS Gold sertifikası sayesinde yük altında yüzde 90 civarında enerji verimliliği verebiliyor. 135mm akıllı fan yük durumuna göre hızını ayarlarken yüzde 20 rakamının altında seyrederse tamamen duruyor. AORUS P750W modeli ise 750W değerinde ve diğer model ile aynı özelliklere sahip. Bu serinin fiyatları konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Apple zammı 2018 iPhone fiyatlarını nasıl etkileyecek?