Meizu Pro 7 rekora koşuyor!

meizu pru 7

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Meizu yeni amiral gemisi modeli ile rekora koşuyor. Meizu Pro 7 için olan talep hayli fazla. İşte detaylar.

Bir süredir söylenti halinde olan Meizu Pro 7 geçtiğimiz gün resmiyet kazanmıştı. Çin’in önemli akıllı telefon tedarikçilerinden biri olan Meizu’nun yeni amiral gemisi modeli Pro 7, yerel pazarda büyük bir taleple karşılandı.

Meizu geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği etkinliğin ardından, Pro 7 ve Pro 7 Plus modeli için web sitesi üzerinden resmi kayıt sistemini kullanıma sundu. Bu sisteme kayıt olanlar, telefonu alırken önceliğe sahip olacaktı. Meizu, 5 Ağustos’ta satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli için 1 gün bile olmadan 100.000’den fazla kayıt oluşturulduğunu açıkladı.

Benzer bir başarıyı Xiaomi’nin kısa süre önce tanıttığı Mi 5X modeli de sergilemişti. Meizu’nun yeni amiral gemisi modeli Pro 7’yi bu kadar cazip kılan özelliği ise arka tarafında barındırdığı ikincil ekranı.

Bilindiği üzere Meizu Pro 7 ve 7 Plus modelleri arka kısımda, çift kamera modülünün hemen altında yaklaşık olarak 1.5 inç büyüklüğünde ikincil bir ekrana sahip. Şimdiye kadar görülmemiş bir tasarım çizgisi olduğu için kullanıcılarda ister istemez bir merak uyandırmış durumda.

Bu arada dip not olarak belirtelim. 5 Ağustos’ta satışa sunulacak olan Meizu Pro 7 430 dolardan, 7 Plus ise 530 dolardan satışa sunulacak.