Asus, Rog Rapture GT-BE19000 Oyuncu Router’ını Tanıttı

ROG Rapture

ROG Rapture GT-BE19000,  19 Gbps’ye varan ultra hızlı üç bantlı WiFi 7 hızları, Otomatik Frekans Koordinasyonu gibi yenilikçi özellikleri ve kapsamlı kablolu ve kablosuz ağ işlevleriyle oyun ve bilgisayar deneyimlerinde fark yaratmak için tasarlandı.

ASUS ROG Rapture GT-BE19000 router; 320 MHz kanal, 4096-QAM ve Çok Bağlantılı Operasyon gibi yenilikçi WiFi 7 özellikleri sayesinde 19 Gbps’ye kadar ultra yüksek kablosuz hızlar sunuyor.

Model ayrıca, Otomatik Frekans Koordinasyonu (AFC) özelliğine sahip dünyanın ilk oyun router’ı. AFC, WiFi ortamını otomatik olarak kontrol ediyor ve 6 GHz bandında en az sıkışık kanalı seçerek en yüksek iletim gücünü Düşük Güçlü İç Mekan ağ cihazlarına göre 63 kata kadar artırıyor.

GT-BE19000 ayrıca iki adet 10 Gb Ethernet ve dört adet 2,5 Gb Ethernet bağlantı noktaları ile 31 Gbps’ye kadar kablolu kapasite sağlayarak yeni yapay zekâ çağında sağlam bir yerel ağ oluşturmak için güçlü ve istikrarlı bağlantılar sağlıyor.

ROG Rapture

Oyun Ağı ile oyunları zahmetsizce hızlandırın

Misafir Ağı Pro, ASUS’a özgü bir ağ segmentasyon teknolojisi. Oyuncuların özel bir SSID veya VLAN’a bağlanarak ağ özelliklerini ve bağlı cihazları kolayca yönetmelerini sağlıyor.

Misafir Ağı Pro, en modern ağ ihtiyaçlarını karşılamak için Çocuk Ağı, IoT Ağı, VPN Ağı ve Misafir Ağı özelliklerine sahip. Ayrıca IoT cihaz kurulumu ve yönetimi, ebeveyn denetimleri ve gelişmiş anında VPN bağlantı özelliklerini de içeriyor.

GT-BE19000’deki Misafir Ağı Pro teknolojisi, yeni nesil deneyimler için özel olarak tasarlanmış bir Oyun Ağı ayarını da içeriyor. Oyun Ağı, tüm oyun özelliklerini tek bir SSID’de birleştirerek oyuncuların her cihazı ayrı ayrı yapılandırmasına gerek kalmadan mümkün olan en iyi deneyimi elde etmelerini sağlıyor.

GT-BE19000 kullanıcıları ayrıca, ROG’nin öncülüğünü yaptığı ve bir oyunun veri paketlerine öncelik vererek oyun cihazından router’a ve oyun sunucusuna kadar olan deneyimleri geliştiren Üç Katmanlı Oyun Hızlandırma özelliğinden de yararlanabiliyor.

AiMesh, WiFi 7 ve yapay zekâ ile daha akıllı hale geldi

ASUS, ASUS ROG Rapture GT-BE19000 gibi router’larda bulunan yeni nesil Akıllı AiMesh özelliği için Çok Bağlantılı Operasyon desteğini de duyuruyor. Akıllı AiMesh, yapay zekâ destekli kablosuz arka plan bağlantısı sunar ve yüksek talep gören paketlere akıllı bir şekilde daha hızlı bantta öncelik vererek gecikmesiz oyun ve yayın deneyimleri sağlamaya yardımcı oluyor.

Bu arada, ROG GT-BE19000 10 Gb Ethernet LAN portu, her zaman bağlı genişletilebilir bir ağ sistemi için özel bir kablolu arka plan bağlantısı seçeneği sunuyor.

ASUS WiFi 7 serisinin tamamı için özellik güncellemeleri

ROG Rapture GT-BE19000’in yanı sıra kullanıcılar, ROG Rapture GT-BE98 Pro, ROG Rapture GT-BE98, ASUS ZenWiFi BQ16 Pro (BE30000), ASUS ZenWiFi BQ16 ve ASUS RT-BE88U dahil olmak üzere birçok ASUS ve ROG WiFi 7 router’ında Çok Bağlantılı Operasyon desteğinin ve Akıllı AiMesh ve Misfari Ağı Pro (veya alt sürümü Akıllı Ev Uzmanı) gibi gelişmiş güvenlik özellikleri de dahil olmak üzere en son özelliklerin keyfini çıkarabiliyor.

Mcdodo HP-3490 Type-C kablolu kulaklık ve 140w GAN5 Pro hızlı şarj adaptörü