Mass Effect Andromeda’nın Çıkış Tarihi!

mass effect 4

Aslında 2016 yılında beklediğimiz ama Bioware-Electronic Arts ikilisinin temkinli davranmayı tercih ettiği Mass Effect Andromeda’nın kesin çıkış tarihi belli oldu gibi gözüküyor.

Mass Effect Andromeda’yı 2016 yılının sonuna doğru beklesek de; yapımcı-yayıncı ikilisinden sızan dedikodular bizi hayal kırıklığına uğrattı. Zira oyunda hala pek çok bug tipi sorun söz konusu ve yapımcı şirket, tüm açıkları kapatmak için var gücüyle savaşıyor. Sorunlar özellikle PC platformunda can buluyor. Konsolların aksine, PC platformu çok bilinmeyenli bir denklem gibi. Bu da yapımcı ve yayıncıyı zora sokuyor.

mass effect andromeda

Amazon sağ olsun; ilginç bir bilgi gözler önüne serildi. Amazon.com’a göre Dark Horse-Electronic Arts işbirliği ile yayınlanacak Mass Effect Andromeda çizgi romanı, 21 Mart’ta ortaya çıkacak. Bu çizgi romanın, oyundaki pek çok detayı göz önüne sereceğini düşünürsek, oyunun söz konusu tarihten en çok piyasaya çıkacağı kesin.

Electronic Arts’dan sızan bilgiler de; Şubat-Mart dönemine işaret ediyor. Yani merakla beklediğimiz bilim kurgu-RPG yapımı 2017’nin ilk üç ayında, muhakkak olarak piyasaya sürülecek.

Öncü oyunların aksine, periyodik olarak hem erkek, hem de kadın karakteri yönetebileceğiz. Bilindiği gibi serinin ilk üçlemesinde de, seçimimizi en başta yapmak zorundaydık.

Volkswagen EcoRacer Ortaya Çıktı!