Mass Effect Andromeda’dan yeni tanıtım videosu

Mass Effect Andromeda

EA’nin dağıtımını, BioWare’in geliştiriciliğini üstlendiği Mass Effect Andromeda için ön sipariş tanıtım videosu yayınlandı.

İlk üç oyunu ile hatrı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan bilim kurgu serisi Mass Effect‘in yeni oyunu Andromeda, bir çok oyuncu tarafından merakla bekleniyor. Dolayısıyla dün PlayStation’ın Youtube kanalına yüklenen video, kısa süre içinde 100 binden fazla kez izlendi.

Videodan bahsedecek olursak, hem ön sipariş ile gelecek eşyaları hem de multiplayer modlarından görüntüler içeriyor. Ön siparişin ekstraları Dead Space Explorer zırhı, uzay aracı Nomad için tema ve multiplayer güçlendirme paketi içeriyor. Multiplayer güçlendirme paketi %50 fazla XP sunuyor. 3 – 4 saniyelik oynanış videosuna baktığımızda da Mass Effect 3 ile benzerlikler görüyoruz.

Ön sipariş etmeye değer mi?

Mass Effect gibi büyük bir dünyaya, bir çok ana ve yan göreve sahip bir oyun için bu paket biraz daha dolu olabilirdi diyebiliriz. Ancak Dead Space Explorer zırhının çok başarılı durduğunu ve ön sipariş etmek için bir etken olacağını söyleyebiliriz.

Mass Effect nasıl bir oyun?

Mass Effect serisi Aksiyon – RPG oyunlarının en iyi örnekleri arasında yer alıyor. Oyuncular, yaptıkları tercihlerle oyunun sonunu belirleyebiliyorlar. Sinematik diyaloglar içeren oyunda karakterlerin nasıl bir kişiliğe sahip olacağı da oyuncuların verdiği karara göre belli oluyor. Son oyun Mass Effect 3, sunduğu bitiş alternatifleri ile çok eleştirilmiş ve geliştirici BioWare ücretsiz DLC’ler ile oyuna alternatif sonlar eklemişti. Mass Effect Andromeda’nın da aynı diyalog sistemi ve alternatif sonlara sahip olacağını söyleyebiliriz.
Son olarak oyunun PC, Xbox One ve PS4 için 21 Mart’ta çıkacağını belirtelim.

Sniper Elite 4 PS4 Pro ve DirectX 12’yi destekleyecek