Mass Effect Andromeda Denuvo koruması güncellendi

masseffect

Geçtiğimiz günlerde korsana yenik düşen Mass Effect Andromeda, yeni gelen güncelleme ile tekrardan korsana dur dedi. İşte detaylar.

Bioware ve Electronic Arts işbirliğiyle geliştirilen Mass Effect Andromeda yaklaşık olarak 3 hafta önce raflardaki yerini almıştı. Bioware’ın Denuvo 1.05 ile koruma altına aldığı oyun, korsana karşı 13 gün dayanabildi. Bazı hacker grupları Mass Effect Andromeda’yı kırarak internette yayınlamayı başarmıştı.

Bu durum Bioware ve Electronic Arts’ı harekete geçirdi. Mass Effect Andromeda’daki belli başlı hataları düzeltmek için yeni bir güncelleme yayınlayan yapımcı ekip, oyunu da tekrardan koruma altına almayı başardı.

Öncelikle şunu belirtelim. Yayınlanan yeni güncellemeler oyuncular için hayati önem içeriyor. Bilindiği üzere Mass Effect Andromeda, uzun süre yapım aşamasında kalmasına karşın biraz sorunlu bir şekilde çıkış yapmıştı. Oyun dinamiklerindeki bazı dengesizlikler, keyif kaçıran buglar ve oynanışı sıfıra indirgeyen çeşitli sorunlar.

Bioware yayınladığı yeni güncelleme ile tüm bu sorunların da üstesinden gelmiş oldu. Ayrıca ekip yeni güncellemenin içerisinde Denuvo’nun son sürümünü de ekledi. Bu sürüm şu ana kadar kimse tarafından kırılamamış durumda.

Eğer Mass Effect Andromeda’yı sağlıklı bir şekilde oynamak istiyorsanız mutlaka bu güncellemeyi indirmenizi tavsiye ederiz. Zira şu aralar çeşitli sitelerde karşınıza çıkacak olan Mass Effect Andromeda’nın korsan versiyonunu güncelleyemeyeceğinizi, dolayısıyla hatalı bir versiyonla oyunu oynamak zorunda kalacağınızı da hatırlatalım.