Mass Effect Andromeda için yeni video!

mass effect

RPG dünyasının efsaneleşen yapımlarından biri olan Mass Effect tekrardan oyuncularla buluşuyor. İşte Mass Effect Andromeda için yayınlanan yeni video.

Oyun dünyasının önemli serilerinden biri olan Mass Effect, efsaneleşen üçlemesinin ardından yeni bir hikaye döngüsüyle tekrardan oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Mass Effect Andromeda!

Bioware tarafından PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen yapımın çıkışına sayılı günler kala, yeni bir video yayınlandı. Yayınlanan yeni video Mass Effect Andromeda’nın ilk 13 dakikasını konu ediniyor. 60 fps’te 4K çözünürükte yakalanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Eğer videoyu 4K çözünürlükte izleme fırsatı bulduysanız Bioware’ın bu sefer gerçekten ne derece sağlam bir işçilik ortaya koyduğuna da şahit olmuşsunuz demekti.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak olan Mass Effect Andromeda tüm platformlar için eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak. Oyunun Amerika’da 21 Mart’ta, Avrupa’da ise 23 Mart’ta satışa sunulması bekleniyor.

Eğer şimdiye kadar Mass Effect serisinin ilk 3 oyununu oynamadıysanız, Andromeda çıkmadan önce bu vakti değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Mass Effect Andromeda ilk 3 oyunla doğrudan bağlantılı olmasa da paralel bir hikaye ilerleyişine sahip olacak. Yani ilk üçlemede bizlere eşlik eden karakterlerin bazılarıyla Andromeda’da da karşılaşma fırsatına erişeceğiz.

mass effect andromeda

Dip not olarak, daha önceden yayınlanmış olan Mass Effect serisinin 3 oyununun da Türkçe yamasının bulunduğunu hatırlatalım.