Marvel’s Avengers açık Beta bu hafta sonu başlıyor!

Marvel's Avengers açık Beta

Süper kahramanları bir araya getiren Marvel’s Avengers açık Beta süreci ile bu hafta sonu oyuncuların karşısına çıkacak.

Bu hafta sonu SQUARE ENIX, oyunculara Marvel’s Avengers’a oyunun Açık Betasında ücretsiz göz atma şansı veriyor ve 4 Eylül’deki dünya çapındaki lansmanı öncesinde yeni yetişmekte olan Süper Kahramanlara kapsamlı bir hands-on deneyimi sunuyor. Marvel’s Avengers Açık Beta 21-23 Ağustos tarihleri ​​arasında tüm PS4, Xbox One ve PC oyuncuları için mevcut olacak.

Marvel’s Avengers açık Beta neler sunacak?

Beta, oyunun tek oyunculu kahraman görevlerinden dördünü, üç HARM Room zorlu mücadelesini, dört War Zone ve beş Drop Zone içeriyor. Tüm bu içerik, saatlerce süren Süper Kahraman aksiyonu ekliyor.

War Zones ve Drop Zones, oyuncunun kadrosundaki kahramanlardan herhangi biriyle tek başına veya en fazla dört oyunculu gruplar halinde işbirliği içinde oynanabilir.

Marvel's Avengers açık Beta

Square Enix Members ve Epic Games hesaplarını birbirine bağlayan ve betanın üç HARM Room zorlu mücadelesini tamamlayan PS4 ve XB1. oyuncuları, Epic Games’in oynaması ücretsiz Fortnite oyununda bonus Hulkbuster stili ve Hulk Smashers Kazması kazanacak.

 Apple karşıtı Fortnite turnuvası başlıyor! Epic gemileri yaktı geliyor!

“Önceki beta hafta sonlarımız, milyonlarca oyuncunun en sevdikleri Süper Kahramanlar olarak takım kurup düşmanları ezmek için on milyonlarca saat harcadıklarını görmüştü,” diyor Geliştirici Crystal Dynamics’in stüdyo başkanı Scot Amos. “PlayStation 4, Xbox One ve PC’de oynamak isteyen herkese betayı.açmayı gerçekten dört gözle bekliyoruz, böylece onlar da Dünyanın En Güçlü Kahramanları rolünü üstlenebilsinler.”