Mark Zuckerberg eşinin arkadaşıyla eşleşti

Mark Zuckerberg eşinin arkadaşıyla

Facebook şirketinin sahibi olan Mark Zuckerberg ilginç bir şekilde eşinin arkadaşıyla eşleşti. Bu duruma şaşıran eşi ilginç bir tepki ortaya attı.

Alex Kantrowitz, “Always Day One: How the Tech Titans Plan to Stay On Top Forever” adlı kitabında Facebook şirketinin sahibi ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Ona göre Mark Zuckerberg Facebook çöpçatanlık platformu için araştırma yaparken eşinin arkadaşıyla yanlışlıkla eşleşti. Bu durum eşi tarafından oldukça ilginç karşılansa bile yine de anlayış gösterdi.

Mark Zuckerberg eşinin arkadaşı olduğunu bilmiyordu

Mark Zuckerberg bir röportajda, “Priscilla’ya uygulamalardan birini gösteriyordum. Günde sadece 1 kişiyle eşleştiğin bir uygulamaydı. ‘İşte uygulama bu’ dedim ve o da bana ‘Hey, yarın gece onunla akşam yemeği yiyeceğim!'” dediğini söyledi.

Mark Zuckerberg eşinin arkadaşıyla eslesti

Facebook’un sahibi yeni geliştirilen uygulamayı gösterdiği sırada eşi Priscilla, ekranda arkadaşını görmüş ve onunla ertesi akşam yemeğe çıkacağını ona söyledi. Bu durum ikili arasında oldukça ilginç dakikalara neden oldu. Bunun nedeni ise eşinin böyle bir şey duymasına rağmen çok sert davranmamasıydı.

Samsung yeni tasarım patenti aldı

Yaklaşık olarak 20’den fazla ülkede aktif olarak kullanılan Facebook’un çöpçatanlık hizmeti normal şartlarda anonim çalışıyor. Bu hizmeti kullanabilmeniz için Facebook’un aktif çöpçatanlık hizmetine ulaşabiliyor olmak gerekiyor. Bu nedenle her ülkede aktif bir şekilde çalıştığını söylemek mümkün değil. Sizce bu daha çok reklam içeren bir sızıntı mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.