Facebook Baba oluyor!

facebook

Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg kişisel Facebook sayfasından eşinin bir kız bebek Dünya’ya getireceğini duyurdu.

Mutlu haberi tüm arkadaşları ve sevdikleriyle de paylaştıklarını belirten Zuckerberg bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğunu belirterek bir kız bebek beklediklerini açıkladı.

Eşinin doktor ve eğitmen olduğunu kendisinin de dünyayı daha iyi bir yer yapmak için çabaladığını belirten Zuckerberg, Dünya’ya gelecek bebekleriyle birlikte yeni bir heyecan yaşayacaklarını ve tüm deneyimlerini kızlarına aktaracaklarını söyledi.

Facebook’un kurucusu 31 yaşındaki Mark Zuckerberg 2 yıl önce evlendiği Çin’li eşi Priscilla Chan’in hamile olduğunu kişisel Facebook hesabından takipçilerine paylaştı. 2012 yılında evlenen Mark Zuckerberg ile Priscilla Chan bebeklerinin heyecanını tüm Dünya ile paylaştı.

facebook

Üniversitede okurken kurduğu Facebook üzerinden hayatında ki gelişmeleri de aktif bir şekilde paylaşan Zuckerberg bu sefer müjdeli bir haber verdi.

Eşi Priscilla Chan’in hamile olduğunu duyuran Zuckerberg çok mutlu olduğunu belirterek mutluluklarını tüm Dünya ile paylaştı.

Rusya Facebook’u bu emojiler yüzünden yasaklayacak!