Mafia ve Mafia 2 remastered versiyonu mu geliyor?

mafia

2K Games’in köklü serilerinden biri olan Mafia, ilk 2 oyunuyla tekrardan konsollarımıza konuk olabilir. Görünen o ki Mafia ve Mafia 2 remastered versiyonları yakında duyurulacak.

Mafia serisinin ilk oyunu olan City of Lost Heaven 2003 yılında satışa sunulmuştu. Oyun gerek hikayesi, gerekse dinamikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ülkemizde Kurtar Vadisi Modu ile Türkçe dil desteğine kavuşan yapım, seneler sonra tekrardan karşımıza çıkabilir.

Take Two geçtiğimiz gün 3 yeni Mafia oyununu tecil ettirdi. Dilerseniz bu tecil görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

mafia remastered

Görselde de net bir şekilde görüldüğü üzere Mafia ve Mafia 2 oyunları yeniden tecil ettirilmiş. Bu tecil şu anlama geliyor. Mafia ve Mafia 2 remastered olarak tekrardan karşımıza çıkabilir. Muhtemelen 2K bu oyunları Switch için satışa sunacaktır. Malum, son dönemde eski oyunları Switch için portlamak bir gelenek haline geldi.

Marka tescilinde 3. bir Mafia ibaresi daha var. Fakat bu oyun hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Belki Mafia 4, belki de mobil platformlar için geliştirilen farklı bir Mafia oyunu olabilir. Bekleyip göreceğiz.

GTA 3 Nintendo Switch için derecelendirildi