Nintendo Switch için GTA 3 derecelendirildi!

gta3

Nintendo Switch için GTA 3 Avustralya Sınıflandırma Kurulu tarafından derecelendirildi. Grand Theft Auto III çok yakında Nintendo Switch’e gelebilir!

Rockstar Games’in 2001 yılında sunduğu ve oyun dünyasında tabuları yıkan Grand Theft Auto III, PlayStation 2 ve Xbox’ın ardından macOS ve mobil platformlara da gelmişti. Bugün ise Avustralya Sınıflandırma Kurulu’ndan oyuncuları sevindirecek bir derecelendirme haberi geldi.

Avustralya Sınıflandırma Kurulu, Grand Theft Auto III‘ü tekrardan derecelendirdi. Multi Platform olarak derecelendirilen GTA 3, muhtemelen PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştiricek. GTA 3’ün Assassin’s Creed III gibi Remastered sürümü ile karşımıza çıkacağını düşünüyorum.

2019 yılı bitmeden 39.99 dolar seviyesinde satışa sunulacağını tahmin ettiğim Grand Theft Auto III, özellikle Nintendo Switch sahipleri için oldukça sevindirici bir haber olacak gibi görünüyor.

Nintendo Switch için GTA 3

Rockstar Games, geçtiğimiz aylarda L.A Noire oyununu PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlamıştı. Bu olayı göz önünde bulundurursak GTA 3’ün gelme ihtimali çok yüksek görünüyor.