Mafia: Definitive Edition resmi fragmanı yayınlandı!

Mafia Definitive Edition Trilogy

Mafia: Definitive Edition çıkış tarihi yayınlanan kısa bir tanıtım filmi ile 28 Ağustos 2020 olarak doğrulandı. Detaylar haberimizde.

Mafia: The City of Lost Heaven ,Mafia: II ve Mafia III oyunlarını oynamayan aramızda yok denecek kadar azdır. 2K Games şimdi bu üç oyunu Mafia Trilogy adı altında topladı ve bu isimle satışa sunulacak. Üçlemenin ne zaman çıkacağı hakkında daha önce bir tahmin yapılmıştı. 2K Games’in yayınladığı Mafia: Definitive Edition tanıtım videosu da çıkış tarihini 28 Ağustos 2020 olarak açıklayarak bu tahmini doğruladı.

Tanıtım videosunda karakterimizi Salıer’ıs Bar’ın önünde silahının ağzına mermi verirken görüyoruz. Ağzından “Şu ana kadar yaptığım her şeyi ailem için yaptım; iyi ya da kötü.” cümlesi dökülüyor. Videoda oyunun çıkış tarihi dışında çok fazla ek bilgi yer almıyor. En alt kısımdan oyunun Steam, PS4, Xbox One, Google Stadia ve Epic Games Store için servis edileceğini anlıyoruz. Ayrıca oyun şimdiden ön siparişe açılmış durumda.

Mafia Definitive Edition

Sızdırılan çıkış tarihinin doğru olması diğer bilgilerin de doğru olacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor. Gelen bilgilere göre Mafia: Definitive Edition sadece 3 oyunun yenilenmiş versiyonu olmayacak. Aynı zamanda oyunda yeni karakterler, yeni görevler ve yeni mini hikayeler göreceğiz.

Mafia II ve Mafia III sahipleri oyunları bedava alabilecek!  

Ön sipariş için detaylı bilgiyi buradaki Mafia Games üzerinden verebiliyorsunuz.  İlginç olan bir durum ise ön sipariş kısmında Mafia: Trilogy’i Türkiye’den satın alamayacak olmamız. Oyunları üçlü olarak almanın tek yolu Microsoft’un sitesinden Xbox için sipariş vermek. Ancak oyunları tek tek satın alma şansınız mevcut. Tabi bu da doğal olarak daha pahalıya gelecek. Steam üzerinden Mafia II’ye sahip olanlar Mafia II: Definitive Edition’ı ücretsiz olarak alacak. PlayStation 4, Xbox One ve Steam’deki mevcut tüm Mafia III sahiplerinin, ek bir ücret ödemeden Mafia III: Definitive Edition’a sahip olabileceği de sitede yer alan bilgiler arasında. Ayrıca Trilogy’i satın almak isteyen Mafia II ve Mafia III sahipleri için ekstra indirimler yer alacak.

Realme Watch geliyor! Şimdi diğerleri düşünsün!

Bu üç oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.