Mafia: Definitive Edition , Mafia 3’ün desteğini alacak

ddurtju

Mafia: Definitive Edition için heyecan verici yeni bilgiler geldi. Tommy ile gangsterliğin kitabını yeniden yazmaya hazır mısınız bakalım?

Mafia: Definitive Edition, 2002’de satışa sunulan oyunun bir yeniden yapım versiyonu. 1930’larda, gangster Tommy’nin hızla yükselişi ve düşüşünü bu kez daha detaylı bir şekilde göreceğiz.

USGamer.net, Hangar 13’ün Başkanı ve aynı zamanda Şef Yaratıcı Yöneticisi Haden Blackman ile Mafia: Definitive Edition hakkında bir röportaj gerçekleştirdi. Blackman, bu yeni oyun için “hem diğer Mafia oyunlarında yer alan ve beğenilen özellikleri kullanacaklarından hem de geçmişteki hatalardan ders çıkaracaklarından” söz ediyor. Tabii oynanış ve hikâye anlatım tarafında bazı düzenlemeler de olacak. Örneğin…

Orijinal oyunda Sarah karakteri önemli bir noktadaydı. Bu karakterle ilgili pek çok detay var, ama öte yandan merak edilen ve görülmemiş pek çok detay daha var. İşte Hangar 13, bu yeniden yapım oyunda Sarah’a daha fazla yer vermeyi ve tabii ki Tommy’nin aile bağlarıyla ilgili pek çok detayı da oyunculara sunmayı istiyor.

Mafia: Definitive Edition , Mafia 3'ün desteğini alacak

Bir diğer konu, bu oyunda birbirini tekrar eden ve bir süre sonra sıkıcı hale gelen yan görevler yerine her biri farklılık ve merak duygusunu oluşturacak yan görevlere yer verilmesi.

Oynanış mekanikleri de önemli, ki burada da Mafia 3’te denenen ve başarı sağlanan detayların kullanılacağı söyleniyor. Silahlı çatışmalar daha tehlikeli ve her bir mermi daha önemli olacak. Haliyle Tommy’nin eski bir askere kıyasla silah kullanım becerileri de çok üst düzey olmasa gerek, özellikle de ilk başlarda.

Bu arada, orijinal oyunda trafik kuralları ve polisler de çok önemliydi. Benzer şeyler bu yeni yapımda da olacak, ama oyunculara esnek detayların da sunulması bekleniyor.

Mafia: Definitive Edition , 28 Ağustos itibarıyla PC ve konsollar için satışa sunulacak.

Logitech MX Master 3 kablosuz mouse inceleme