Mafia Definitive Edition inceleme puanları yayınlandı

yeni Mafia oyunu

Merakla beklenen Mafia Definitive Edition sonunda çıkışını gerçekleştirdi. İşte oyun için yayınlanan ilk inceleme puanları.

2002 yılında çıkan Mafia oyunu yeniden elden geçirildi ve gelişmiş grafikleriyle bir kez daha satışa sunuldu. Açık dünya temalı yapımlar içerisinde öncü isimlerden biri olan ilk Mafia oyunu özellikle hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Oyunun yeniden yapım versiyonu olan Definitive Edition ise Mafia 3 dinamiklerini taşıyor. Yani oynanış ve grafikleriyle Mafia 3’ü andırıyor. Peki bu oyun dünyanın önde gelen mecralarından kaç puan aldı? Dilerseniz aşağıdan oyunun inceleme puanlarına göz atabilirsiniz.

Mafia 3 Definitive Edition inceleme puanları

PC Games 90
Windows Central 90
Destructoid 90
GameWatcher 90
GamingTrend 90
XGN 90
GameStar 88
Millenium 85
JeuxActu 85
AusGamers 82
IGN Italia 82
GAMINGbible 80
Jeuxvideo.com 80
Press Start Australia 80
PCGamesN 80
IGN 80
3DJuegos 80
Carole Quintaine 80
DualShockers 80
PC Gamer 79
The Escapist 70
Gameblog.fr 70
Screen Rant 70
TheGamer 60
GameSpot 60
4Players.de 57

Açık konuşmak gerekirse oyunun ortalamanın üzerinde bir performansa sahip olduğu söylenebilir. Eğer Mafia oyunlarını seviyorsanız Definitive Edition’ı mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Zira ilk oyunun dinamiklerini yeni nesil grafiklerle yaşamak daha anlamlı olacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Oyun PS4 ve Xbox One haricinde PC için de gelecek. Dilerseniz 3 Mafia oyununu içeren paketleri alarak oyunu daha ucuza getirebilirsiniz.

iPhone’un arkası dokunmatik nasıl yapılır?