Mads Mikkelsen’den “Death Stranding” Yorumu!

death stranding

The Walking Dead’in yıldızlarından biri konumunda bulunan ve Konami’den ayrılan dahi direktör Hideo Kojima ile birlikte çalışan Mads Mikkelsen, Death Strandng ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

2016 yılı, her anlamda ünlü Japon Oyun Geliştiricisi Konami’yi sarsan bir süreç oldu. Silent Hill ve Metal Gear Solid serisi gibi yapımlarda baş rolü üstlenen, dahi oyun tasarımcısı Hideo Kojima, yönetim kurulunda karşılaştığım bazı eylemler nedeniyle, şirketten ayrıldı.

Dahi geliştirici, şimdi kendi firmasını kurmayı hedefliyor. Kendi firmasının ilk oyunu ise, tahminimiz doğrultusunda büyük ses getirecek Death Stranding…

death stranding

Del Toro, Hideo Kojima ve Mads Mikkelsen üçlüsü muazzam bir başarıya imza atmak için hazırlanıyor. The Walking  Dead’te önemli rol üstlenen Mads Mikkelsen, ilginç ifadeler kullandı.

Mads Mikkelsen,  “Evet, yakın zamanda A Star Wars Story: Rogue One’da yer alacağım. Ancak yeni oyun hakkında söyleyecek sözlerim var. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Hideo Kojima tahminimin çok ötesinde bir dahi. Peki üst yönetim bana bazı yaptırımlar da bulundu mu? Cevabım evet olsa da Death Stranding hakkındaki tüm ilginç tecrübelerimi, deneyimleme fırsatı yakaladım ve bir kez daha Hideo Kojima’ya saygı gösterdim.” ifadelerini kullandı.

Oyunun, asgari PC sistem gereksinimleri ise şöyle belirlenmiş:

RAM: 6 GB
İşletim Sistemi: Win Vista 64
DX 11
Saklama Alanı: 20 GB