Madonna’nın seksi paylaşımına Instagram sansürü!

Facebook, Instagram, Messenger kesintilerine sebep olan problem giderildi

Madonna geçtiğimiz günlerde seksi pozlarını Instagram hesabı üzerinden paylaşmıştı. Ancak Instagram bu pozları kaldırdı!

Madonna’nın seksi paylaşımına Instagram sansürü! Ünlü şarkıcı Madonna, Instagram hesabı üzerinden öyle fotoğraflar paylaştı ki adeta beğeni butonu çöktü. 63 yaşındaki yıldızın bu pozları, 20’lik kızlara adeta taş çıkartacak cinstendi. Ancak Madonna’nın bir fotoğrafında meme ucunun gözükmesi, Instagram topluluk kurallarına takıldı. Instagram, topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile söz konusu paylaşımı kaldırdı.

Bu kararın ardından ünlü şarkıcı adeta çılgına döndü. Fotoğrafları bir kez daha yükleyen Madonna, kuralları ihlal edebilecek noktalara kalp emojisi koymayı ihmal etmedi. Yıldız isim paylaşımın altına ise uzunca bir açıklama yazdı. Bir erkeğin meme ucu erotik hissiyat yaratmaz mı diye soran Madonna, Instagram’ı cinsiyetçi olmakla suçladı. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Instagram uzun süre scroll yaparsanız 'mola vermenizi' hatırlatacak

Madonna’nın seksi paylaşımına Instagram sansürü!

“Instagram’ın uyarı veya bildiri göndermeksizin kaldırdığı fotoğrafları yeniden paylaşıyorum. Bunun için gösterilen sebepse meme ucumun küçük bir kısmının görünüyor olması. Kadın vücudunun meme ucu hariç her santiminin gösterilmesine izin verildiği bir kültürde yaşadığımıza hala inanamıyorum. Sanki kadın anatomisinin cinselleştirilebilecek tek yanı meme ucuymuş gibi. Bebekleri besleyen meme ucu! Bir erkeğin meme ucu erotik bir hissiyat yaratamaz mı? Kadınların hiçbir yerde sansürlenmeyen kıçlarına ne demeli? Kırk yıl boyunca sansür, cinsiyetçilik, yaş ayrımcılığı ve kadın düşmanlığına katlanıp akıl sağlığımı koruduğum için şükranlarımı sunuyorum. İngiliz sömürgecilerin Plymouth’a gelip Kızıl Derililerle barışçıl bir şekilde ziyafet yaptıkları yalanlarına inanarak büyüdüğümüz bu zamana denk gelmesi de tam yerinde oldu. Tanrı Amerika’yı korusun!”

Samsung Galaxy A03 cüzdanınız için yardıma koşuyor: Fiyatı çok uygun olacak