Madonna şaşırtıcı yorumu ile tepki topladı

Madonna şaşırtıcı yorumu ile tepki topladı

Müzik ve stil ikonu Madonna, “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”a katılarak  bazı şaşırtıcı yorumlarda bulundu. Ünlü şarkıcı, 16 yaşındaki oğlu David Banda’nın kıyafetlerini giydiğini açıkladı. İşte detaylar.

Çarşamba gecesi Madonna Fallon’a “Herhangi bir kıyafeti giyebilir ve havalı görünebilir” dedi. “Gerçekten sinir bozucu. Benim kıyafetlerimi giyiyor ve onların içinde daha iyi görünüyor. Hatta bir elbise giyip prens gibi görünebilir.” ifadelerini kullandı. Mayıs ayında, anne-oğul ikilisi Brooklyn’deki Barclays Center’daki WBA Dünya Hafif Sıklet Şampiyonası’nda Adidas kıyafetleriyle poz vermişti. Cinsiyete dayalı moda seçimleriyle tanınan Banda, Adidas’ın Gucci ile yaptığı işbirliğinden parlak kırmızı üç şeritli bir elbiseyle şovun gözdesi oldu. Genç, göz alıcı görünümü bir çift sarı güneş gözlüğü, katmanlı gümüş takılar ve siyah spor ayakkabılarla kombin yapılmıştı. Ancak David, annesinin moda anlayışından daha fazlasını miras aldı.

Madonna şaşırtıcı yorumu ile tepki topladı

Aynı röportajda, Madonna 1984’teki ilk MTV Video Müzik Ödülleri’nde “Like a Virgin” performansı sırasında kalabalığa yanlışlıkla ateş açtıktan sonra kariyerinin “bittiğine” inandığı anı açıkladı. Amerikalı şarkıcının kendi oğlunun giyim zevkine yönelik detayları paylaşması ise bazıları tarafından tepki topladı. Ancak bazıları ise artık cinsiyete dayalı giyimin fazlasıyla eskidiğini ve dolayısıyla Madonna’nın açıklamalarının bir sorun olmadığını ifade ediyor. Yaşına rağmen hala müziğe devam eden şarkıcı ise kariyerine ara vermeyi düşünmüyor desek yanlış olmaz.

Microsoft Sony ile gerilimi tırmandıracak açıklamalar yapıyor