Mad Max: Furiosa’dan bir fragman daha geldi

Mad Max: Furiosa

Uzun süredir heyecanla beklenen yeni Mad Max filmi Furiosa’dan son bir fragman daha yayınlandı. Film, bu ay vizyona girecek.

2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road, sadece sevilen Mad Max serisini yeniden canlandırmakla kalmadı, aynı zamanda serinin bugüne kadarki en başarılı işi olarak görüldü. Filmin gişedeki başarısı da bunu tasdikler nitelikteydi. Bu başarı, en başından beri planlanan devam filminin de önünü açtı. O günden sonra stüdyo ile yönetmen George Miller arasında yaşanan anlaşmazlık yeni Mad Max filmini geciktirdi ama neyse ki hepten iptal ettirmedi. Fury Road’un çıkışından beri heyecanla beklediğimiz o yeni Mad Max filmi, nihayet bu ay izleyici ile buluşacak.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga) adını taşıyan film, 24 Mayıs’ta vizyona girecek. Biz film için heyecanla beklemeye devam ederken, filmden son bir fragman daha yayınlandı. Yayınlanan bu fragman, yine çılgınca bir aksiyonun bizi beklediğini gösteriyor.

mad max furiosa 2

Yeni Mad Max filmi, adından da anlaşılacağı üzere Mad Max: Fury Road’da Charlize Theron’un canlandırdığı Furiosa karakterine odaklanıyor. Ancak George Miller bu kez karakterin gençliğine odaklanmayı tercih ettiği için yeni filmde Furiosa’yı Fury Road’da olduğu gibi Charlize Theron değil, genç oyuncu Anya Taylor-Joy canlandırıyor. Ona Thor rolüyle tanıdığımız Chris Hemsworth eşlik ediyor.

24 Mayıs’ta vizyona girecek yeni Mad Max filminden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

vivo X100 Ultra ve X100s’in Çıkış Tarihleri Belli Oldu