Mac PC Cihazınızı Uzaktan Kontrol Edin

iphone11

Akıllı telefonlar hayatımızı baya kolaylaştırdı. Pratik bir hale soktu. Özellikle akıllı telefon uygulamaları bunu yaptı. Artık tedavi için bile hastaneye gitmeye gerek yok neredeyse. Kullanılan  bazı uygulamalar, sizleri tedavi ediyor sonuçlarını ise doktora yolluyor. Ona göre hastaneye gidiyor veya gitmiyorsunuz. Bu sadece bir tanesi…

Akıllı telefonlardan en çok tercih edilenler arasında iPhone var. Apple firması da, telefonunun bu performansını düşürmemek için yeni uygulamalarla daha farklı deneyimleri kullanıcılarına sunuyor. Mesela Knock adında bir uygulama sayesinde Mac bilgisayarınıza şifre yazmadan girebilirsiniz. Nasıl mı? Knock uygulamasını aktif ettikten sonra yapmanız gereken Mac PC cihazınıza yaklaşırken iPhone telefonunuza iki defa vurmanız. Sonrasında siz Mac PC cihazınızın yanına gitmeden cihazı açık olarak buluyorsunuz. Bu tür uygulamaların genelde sorun çıkarttığı malumdur. Ancak knock bu konuda sorunsuz gibi gözüküyor. iPhone ve Mac cihazlarına sahipseniz bu eğlenceli uygulamayı uygulayabilirsiniz.

iphone

Ancak bu uygulamayı kullanmak için 4 dolar ücret bedeli ödemeniz gerekiyor. Bedava olmadığı için herhalde Knock sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Yoksa bedava uygulama olarak hizmet verseydi kesin bir yerinden patlak verirdi.