Luppo’lu adama ulaşıldı! İşte gerçekler

Luppolu adama ulaşıldı 1

Sokağa çıkma yasağı ilan edildiği gün markette sıra bekleyen Luppo’lu adama ulaşıldı. Uzun bir süre sosyal medyada konuşulan bu adam hakkındaki gerçekler çok farklıymış.

Türkiye’de koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının aniden ilan edildiği gece çok konuşulan Luppo’lu adama ulaşıldı. Sosyal medya fenomenleri de dahil olmak üzere neredeyse herkes bu adamı konuştu. Hatta bazıları İçişleri Bakanı’nın bu adam yüzünden istifa ettiğini söyleyecek kadar ileriye gitti. Bazıları onu hedef gösterirken, son 2 günde işsiz olduğu nedeniyle erzak bile alamadığı iddia edildi.

Luppo yönetimi bu adam için devreye girdi

Sosyal medyada elinde Luppo ile market sırası bekleyen Adam hakkında bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyada adama Luppo yönetimi tarafından iş verilmesi istendi. Şölen grup tarafından üretilen Luppo fabrikalarında çalışması sağlanacaktı.

Luppolu adama ulaşıldı yeni

Şölen grup bu adamın bulunmasını sağladı ve evine kadar gitti. Eve ulaştıklarında işsiz bir adamla karşılaşmayı bekleyen Luppo yönetimi, karşısında bir iş sahibi buldu. Sosyal medyada kendisinin işsiz olduğu ve bu nedenle Luppo aldığı yönündeki haberler asılsız çıkmış oldu. Kuruluşun bu adam nedeniyle Luppo satışlarında %20 artış olduğu söyleniyor. Her ne kadar bu şirket tarafından küçümsense bile, yine de oldukça iyi bir rakam.

Apple Music’ten Instagram Hikayeler’e müzik ekleyebileceğiniz iOS 13.4.5 Public Beta 2 çıktı!

Sosyal medya platformlarında birçok konu fazla abartılarak insanların hayatları değiştirilebiliyor. Sosyal medya fenomenleri daha fazla popülerlik kazanma derdinde olsa bile, yine de başkalarını hedef göstermek pek doğru değil. Eğer bu adamın işsiz olduğu ortaya atılmasaydı, muhtemelen sosyal medya tarafından linç yiyecekti. Luppo’lu adam hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.