Lumia 650 yeni görüntüleri yayınlandı

lumia 6501

Microsoft’un önümüzdeki yıl piyasaya sürmesi beklenen düşük maliyetli telefonu Lumia 650’nin tasarımını gösteren yeni görüntüler yayınlandı.

Akıllı telefon sayısını hızla arttırmaya devam eden Microsoft, önümüzdeki yılın başında birçok yeni telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. Microsoft’un hazırladığı bu yeni akıllı telefonlardan biri de Lumia 650. Düşük maliyetli Windows 10 telefonlardan biri olması beklenen Lumia , son günlerde birçok söylentinin konusu oldu. Bu söylentileri ve internete sızdırılan görüntüleri değerlendiren PhoneDesigner, telefonun tasarımını gözler önüne seren yeni görüntüler yayınladı.

Lumia 650
Lumia 650

PhoneDesigner ve Windows Central ortaklığında hazırlanan bu yeni görüntüler, telefonun son halinin nasıl olacağını başarıyla gösteriyor. Metal bir gövdeye sahip olan Lumia  ile birlikte Microsoft telefonlarındaki Nokia etkisi tamamen ortadan kalkmış gibi görünüyor. Ancak en azından bu görüntülere bakarak Microsoft’un kendi başına da iyi bir çıkardığını söyleyebiliriz. Daha önce de belirttiğimiz gibi metal bir gövdeye sahip olan Lumia 650, düşük maliyetli bir telefona göre oldukça iyi görünüyor.

lumia-650 (2)

Dorkbot: İnterpol ve FBI, bu virüsün peşinde