Lumia 850’nin Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

lumia 850 1

Microsoft’un yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Lumia 850’nin yeni görüntüleri internete sızdırıldı. Bu görüntülerde telefonun son hali görülebiliyor.

Microsoft’un gelirleri son çeyrekte düşüş yaşamış olsa da, şirket akıllı telefon pazarına önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bir yandan Windows 10 Mobile’ın çıkışına hazırlanan şirket, bir yandanda yeni telefonlar hazırlıyor. Bu telefonlardan biri de, uzun süredir konuşulan Lumia 850 olacak. Microsoft şimdiye kadar Lumia 850 hakkında açıklama yapmasa da, internete servis edilen bilgiler sayesinde telefon hakkında neredeyse bilinmeyen birşey kalmadı.

lumia-850 (1)

Son olarak Çin çıkışlı bir internet sitesi tarafından servis edilen görüntüler, telefonun çıkışına oldukça yakın olduğumuzu gösterdi. Çünkü bu yeni görüntülerde telefon son haliyle görülebiliyor. Microsoft’un giriş seviyesi akıllı telefonu Lumia 830’u takip edecek olan Lumia 850, 5.4 inç ekranla gelecek. Sızdırılan bu yeni görüntüler, telefonda USB Type-C teknoloji kullanılacağını doğruluyor.

lumia-850 (2)

Nexus Cihazlar İçin Android 6.0.1 Güvenlik Paketi Çıktı