Lumia Denim İçin Bekleyiş Sona Eriyor

Lumia Denim 575

Microsoft’a yakın kaynaklara göre, Lumia sahipleri tarafından merakla beklenen Lumia Denim güncellemesinin çok yakında kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Lumia kullanıcılarının merakla beklediği Lumia Denim güncellemesini geçtiğimiz aylarda düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, 2014 yılının dördüncü çeyreğinde kullanıcılara sunacağını belirttiği güncelleme için net bir çıkış tarihi vermekten kaçınıyor olsa da, firmaya yakın kaynaklara göre Lumia Denim’in yayınlanması an meselesi.

lumia_denim

Microsoft‘a yakın kaynaklara göre ilk olarak önümüzdeki hafta Lumia 830 ve Lumia 930 kullanıcılarına sunulacak olan Lumia Denim güncellemesi, bu ayın sonunda da Lumia 1520 için yayınlanacak. Öte yandan Denim’in ilk planda sadece belirli Lumia cihazlar için yayınlanacağı ve tüm telefonların güncellemeye kavuşmasının 2 ay kadar sürebileceği belirtiliyor. Lumia 735 ve Lumia 830’lerde kurula halde gelen Lumia Denim, Windows Phone 8.1 Update 1’de yer alan tüm geliştirmelerin yanı sıra bazı yeni özellikleri de beraberinde getirecek.

Asus ZenWatch Yayılmaya Devam Ediyor


Yorumlar kapatıldı.