Subway Surfers Windows Phone’da sorun yaşıyor!

subway surfers hatası

Bundan kısa bir süre önce Subway Surfers, Kullanıcılarını yeni bir Dünya Turuna çıkarmıştı.

Bu seferki yolculuk North Pole olmuştu. Subway Surfers oyunu ile tüm Dünyayı dolaşmanız mümkün. Bunun için sağa sola fazla çarpmayıp arkanıza da Polis ve onun Köpeğini takmamanız gerekiyor.

Polis ve Köpeği sizi yakalarsa oyun sizin için bitmiş demek oluyordu. Oyununu Yapımcı Firması Kiloo; oyunla ilgili yeni bir duyuru yaptı.

Firma oyunu yenilediklerini ve güncellediklerini söyledi. Bu kapsamda oyunun yeni durağının North Pole olduğunu söylemişti.

Oyuna yeni gelen güncelleştirme beraberinde yeni bir kıyafeti de barındırıyor. Jake; Kardan Adam Kostümü giyecek. Windows Phone kullananlar Windows Mağazasından, iOS kullananlar App Store’dan, Android kullananlar ise Google Play Store üzerinden oyunu indirebilir ve güncelleyebilir.

Windows Central sitesinde yer alan bilgilere göre Subway Surfers, Windows 10 Mobile İşletim Sistemli cihazlarda sorun yaşıyormuş.

Oyunun Yapımcısı Kiloo Games, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Oyunun, Windows 10 Mobile İşletim Sistemli cihazlarda, Adresleme Problemi yaşadığını görüyoruz. Oyunun sorununu hızlı bir şekilde çözmek istiyoruz. Sorundan dolayı çok üzgünüz” açıklamasında bulundu.

Hamlet Trajedisi kadar etkileyici: Sony Xperia Z5 Premium!